Dragnea, răspuns pentru PNL după decizia de atacare la CCR în cazul ordonanțelor în vacanța parlamentară

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat joi pe liberali de atitudine 'iresponsabilă', după ce liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat că va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare. 

"De aseară, Guvernul s-a apucat de treabă şi nu mai avem timp să răspundem sau să intrăm în jocul lor, care este un joc iresponsabil, din păcate, şi care intenţionează să blocheze activitatea Guvernului. Dacă va fi nevoie, dacă Guvernul va avea nevoie ca săptămâna viitoare să adopte nişte ordonanţe urgente necesare pentru români, vom convoca din nou o sesiune extraordinară. (...) Ăsta e stilul lor de a face politică, nu s-a mai întâmplat până acum. N-am mai văzut în România o asemenea atitudine. Dar asta nu înseamnă că noi o să stăm cu mâinile în sân şi nu o să sprijinim Guvernul să funcţioneze", a declarat Dragnea la Parlament.

PNL va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, a anunţat joi liderul liberalilor, Raluca Turcan, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel