Gorghiu, președinte unic la PNL. Gușă vorbește despre "șocul lui Blaga"

Cozmin Gușă a spus că decizia PNL de a avea conducere unică este "un simbol că partidul e hotărât să rămână unit".

"După întâlnirea de astăzi, liberalii par că se așază mai serios și încearcă să urmeze calea indicată de Iohannis de a transforma o criză într-o oportunitate. Deciziile oficiale care s-au luat - Gorghiu, președinte unic și Falcă, șef de campanie -, o decizie în echilibru, ne arată că sunt multe lucruri în spate", a declarat Cozmin Gușă.

Consultantul politic consideră că PNL a reușit să amortizeze cu succes "șocul lui Blaga" și întâmplarea "nefericită" din viața sa, pe care "în mod voinicesc" o duce înainte, astfel încât ceea ce se spunea - că plecarea lui Blaga le-ar fi fatală - nu se întâmplă. "Blaga rămâne să-și sprijine colegii. Expertiza lui de șef de campanie și de om politic nu poate fi egalată la nivelul PNL", este de părere Gușă.

O altă concluzie a întâlnirii PNL de astăzi este că această conducere unică a partidului, nu bicefală ca până acum, contează mai puțin, fiind doar un simbol că PNL e hotărât să fie unit, a subliniat Cozmin Gușă, precizând că accentul se pune pe conducerea unică pentru că, cel puțin din punct de vedere al imaginii, asta va conta.

"Alianțele ar putea fi un punct central al discuțiilor liberalilor. Altfel, mesajul lui Iohannis care vorbea de oportunitate politică, dar mai ales de proiectele unor corupți care vor să se perpetueze în viitorul parlament, o să rămână doar un gest de imagine, dacă PNL nu va face un proiect coerent, în care să agregheze toate energiile coerente cu ce face Iohannis în planul public", a mai afirmat consultantul politic, adăugând că are loc o luptă publică debalansată "cu coaliția antiDNA - PSD, ALDE, PMP și PRU - pentru că au resurse, energie, instinct de conservare a propriei libertăți. Luptă până la ultima suflare ca să aibă majoritate în parlament", scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel