Gorghiu: Nu păcălim pe nimeni. PNL singura soluție

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat marţi un apel de unitate, de solidaritate către colegii liberali pentru a genera o formulă de opoziţie "care poate fi una de succes". 

"În acest moment, trebuie să ne structurăm noi, PNL, ca singura opoziţie la formula guvernamentală amplă, mare cât o gogoaşă în momentul ăsta, şi singurul mesaj pe care cu foarte multă prietenie îl dau faţă de colegii mei este acela că este un moment dificil pentru PNL, nu vreau să păcălim pe nimeni. E un moment delicat, dar este un moment în care, ca fost preşedinte al partidului care a greşit, care a făcut şi lucruri bune, care a muncit, dar a fost de bună credinţă inclusiv atunci când a greşit, apelul meu e de unitate, de solidaritate acum şi de a încerca să generăm o formulă de opoziţie, care, în opinia mea, poate fi una de succes peste câţiva ani atunci când ne va fi dat votul de încredere al populaţiei din România", a afirmat marţi Gorghiu la Senat. 

Potrivit acesteia, "PNL, în istorie, a demonstrat, şi în istoria recentă şi în istoria mai îndepărtată, că se descurcă precum peştele în apă în opoziţie". 

"Cred că în momentul acesta trebuie să ne gândim la cum se face opoziţie, iar PNL, în istorie, a demonstrat, şi în istoria recentă şi în istoria mai îndepărtată, că se descurcă precum peştele în apă în opoziţie şi poate fi o perioadă de reviriment foarte bună. PSD este acum pe un val de încredere. Electoratul din România a crezut în nişte promisiuni care, în opinia mea, se vor demonstra destul de repede a fi unele fanteziste. Trebuie să avem răbdare, însă şi înţelepciunea să credem că momentele dificile întotdeauna sunt urmate de momente fericite. Asta e viaţa în politică, ăsta e ciclul", a mai spus Gorghiu, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel