Gorghiu: PSD - un partid lipsit de busolă, se zbate între ideologia vechilor comunişti şi apucăturile noilor baroni

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că alegerile vor fi câştigate de partidul care probează că se poate guverna bine, afirmând că liberalii nu sunt în competiţie cu PSD, un partid 'lipsit de busolă şi care se zbate între ideologia vechilor comunişti şi apucăturile noilor baroni'.

 'Nu suntem în competiţie cu nimeni altcineva, decât cu noi înşine. Îndemnul meu către dumneavoastră este de a nu vă raporta la ceilalţi, pentru că nu este suficient să fim mai buni decât ei. De la ceilalţi, românii nu au nicio aşteptare. Nu ne putem întrece cu PSD, care este un partid lipsit de busolă şi se zbate între ideologia vechilor comunişti şi apucăturile noilor baroni. PNL face performanţă şi istorie încă din 1875, spre deosebire de alţii, care fac prăpăd din 1945. Nu suntem în competiţie nici cu celelalte partide, care au întins pe acelaşi colţ vechi de pâine naţionalismul sau fundamentalismul anti-justiţie. (...) Nu acceptam nici comunismul, nici traseismul, nici falsul, nici discriminarea, nici problemele cu justiţia', a susţinut copreşedintele PNL, la reuniunea Consiliului Naţional al formaţiunii.

Gorghiu a spus că PSD preia criteriile PNL, dar apoi le modifică pentru ca toţi social-democraţii să poată ajunge în Parlament. În acest context, ea a acuzat PSD că 'mimează etica'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel