Gnohere, mărturisiri în presa franceză: ”Dacă aș face asta, fanii m-ar asasina”

Atacantul Harlem Gnohere, trecut pe la Dinamo, în prezent la marea rivală FCSB, se află în Franța, țara sa natală, bucurându-se de timpul liber pe care îl are.

El a participat la emisiunea "Le Vestiaire", unde a dialogat cu unele dintre legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf şi Emmanuel Petit și William Gallas, informează GSP.

Întrebat de Frank Leboeuf dacă ar face și el gestul făcut de Nabil Fekir (n.r. jucătorul lui Lyon care le-a arătat tricoul fanilor lui Saint-Ettiene și a iscat un scandal imens) în fața peluzei lui Dinamo, Gnohere a răspuns clar: "Nu. M-ar asasina. Eu am jucat la Dinamo, iar fanii m-ar asasina dacă aș face asta. Fanii lui Dinamo m-au huiduit și m-au făcut negru".

Dialogul stelistului a continuat cu Petit. Fostul mijlocaș l-a întrebat despre trecerea la de la Dinamo la FCSB: "Tu ai jucat la Dinamo și ai trecut la marea rivală? Ai primit amenințări cu moartea?".

"Da, am primit amenințări. Și eu, și familia mea. Dar așa e fotbalul. Fanii sunt diferiți pe stadion, când sunt pe stradă nu se comportă așa", a dezvăluit Gnohere.

Gnohere a venit la Dinamo în vara lui 2015, iar la FCSB a plecat în ianuarie 2017. Pentru echipa alb-roșie, atacantul are 24 de goluri în 59 de mecuri, iar pentru FCSB are 17 reușite în 38 de partide, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel