Urmărește emisiunea live


Gheorghe Flutur îi felicită pe cei care îi continuă proiectele

gheorghe_flutur
gheorghe_flutur

Liderul judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, inițiatorul proiectului Hora Bucovinei, a ținut să-i felicite, duminică, la Frasin, pe participanți și organizatori pentru că îi continuă proiectele de succes, susținând, totodată, că nu este normal ca cei care trasează astăzi hărţile regionalizării să nu ţină cont de acest ținut de care îşi aduc aminte doar la 28 noiembrie, când se aniveresează unirea cu ţara.

Este un proiect care, atunci când l-am iniţiat, s-a dovedit un proiect bun, aşteptat de oamenii din această zonă, de crescătorii de animale, de bucovineni (...) Faptul că şi astăzi este 'Hora Bucovinei', vreau să felicit participanţii, să felicit organizatorii că au găsit de cuviinţă să continue proiectele lui Gheorghe Flutur (...) Am să trec peste faptul că, la momentul respectiv, când se năştea 'Hora Bucovinei', era criticată, a declarat, la Frasin, liderul judeţean al PDL Suceava., potrivit Agerpes.

Subliniind că implicarea autorităţilor pentru continuarea acestui proiect dovedeşte că "Hora Bucovinei" este o poveste de succes şi o carte de vizită pentru Bucovina, Gheorghe Flutur a arătat că Bucovina ar trebui să fie una dintre regiunile de care România să țină cont.

Nu putem vorbi doar de Banat, Oltenia, Muntenia şi de Bucovina să ne aducem aminte doar pe 28 noiembrie că s-a unit cu ţara şi atunci când e vorba de regionalizare să nu ţii cont. Bucovina există şi îi invit pe cei care trasează astăzi hărţi să ţină cont şi de Bucovina, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel