Germania, anunț ÎNGRIJORĂTOR despre COVID-19

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Principalul oficial din domeniul sănătății din Germania a avertizat se declară îngrijorat privind evoluția răspândirii COVID-19.

Unele cuvinte puternice venite din Germania, unde principalul oficial din domeniul sănătății a avertizat că țara ar putea avea 10.000 de noi infecții pe zi, cu excepția cazului în care oamenii respectă regulile de igienă și distanțare socială. "Este posibil să avem peste 10.000 de cazuri noi pe zi. Este posibil ca virusul să se răspândească necontrolat".

Germania a raportat o creștere a infecțiilor zilnice, cazurile confirmate crescând cu aproape o treime față de perioada precedentă. Deși este mai mic decât în alte țări europene, este cel mai mare număr de cazuri din ultimele șase luni.

Scenariu îngrijorător

Ministrul Sănătății, Jens Spahn, a descris creșterea ca fiind îngrijorătoare, spunând germanilor că nu trebuie să fie mulțumiți cu actualele date. "La finalul zilei, suntem noi, oamenii care, prin acțiuni precaute, prin respectarea regulilor, am apărat Germania de răspândirea virusului", a spus el. "Nu trebuie să ne jucăm cu această realizare. Situația din capitală arată că indolența asupra pandemiei, poate duce rapid la alte evoluții negative", a mai precizat acesta, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel