FUZIUNE PLR-PC: Noul partid va fi condus de doi co-președinți

Conducerile Partidului Liberal Reformator și Partidului Conservator au avut, marți, o ședință comună, pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la fuziunea celor două formațiuni, la statutul noului partid și la programul politic al acestuia.

Noul partid rezultat din fuziune va fi condus de către doi co-președinți.

"Fuziunea PLR-PC a intrat în linie dreaptă! Marţi a avut loc o şedinţă comună a conducerii Partidului Liberal Reformator şi a Partidului Conservator, pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la fuziunea celor două partide. O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR şi opt membri ai PC, a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid şi programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice şi nu o alianţă. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi co-preşedinţi", se arată într-un comunicat de presă al PLR.

Obiectivul anunțat al fuziunii PLR-PC este consolidarea unei a treia forțe pe scena politică din România, "o forță etică de centru".

"Membrii comisiei mixte PLR-PC au susținut că obiectivul este de a consolida o a treia forță politică a țării, o forță etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității și prosperitatea națiunii", mai precizează sursa citată.

Vezi și: Partidul Puterii Umaniste, înființat de nemulțumiții din Partidul Conservator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel