Furtună pe autostrada A1. Trafic îngreunat

Furtună cu fulgere și tunete
Furtună cu fulgere și tunete

Codul galben de vreme rea emis de ANM a intrat în vigoare cu furtuni și ploi torențiale. Traficul pe Autostrada A1 este îngreunat, iar vizibilitatea este aproape imposibilă. 

Cititorii DC News ne-au anunțat despre faptul că circulația de pe autostrada A1 București-Pitești este aproape imposibilă din cauza ploii torențiale.

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, circulaţia este imposibilă. În zona kilometrului 90 plouă torenţial. Mașinile staționează cu avariile pornite, pe banda de urgență.

Multe mai multe maşini stau pe banda de urgenţă pe A1, cu avariile pornite. Puțini se încumetă să înainteze, cu viteze foarte mici, vizibilitatea este aproape zero.

Circulație îngreunată și pe DN 1

Circulaţia este îngreunată pe DN 1 din cauza ploii torenţiale care reduce vizibilitatea, au anunţat, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Pucheni - Bărcăneşti, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu viteză redusă sau să aştepte în afara carosabilului cu luminile de întâlnire şi avariile pornite.

Potrivit IPJ Prahova, precipitaţii abundente se înregistrează şi în zona montană a judeţului, traficul rutier fiind îngreunat atât pe DN 1, cât şi pe DN 1A. 

De astăzi, de la ora 14:00 până mâine, 1 mai, la ora 21:00, a intrat în vigoare o informare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată și  intensificări ale vântului.

Vezi și ALERTĂ METEO 1 mai! COD GALBEN de vreme rea emis în urmă cu puțin timp. HARTA ANM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel