Fuego și Mirela Vaida, răspunsuri surprinzătoare la Antena 1

Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin sunt invitații lui Dan Negru, sâmbătă, 23 decembrie, la Antena 1, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”. 

Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care vor apărea în fața lor, iar banii pe care vor reuși să-i câștige îi vor dărui Arianei Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Întrebat de Dan Negru ce vârstă cred cei din jur că are, Fuego spune: "Lumea îmi dă cam 28-30 de ani! Poate, de când m-am îngrășat puțin, 32-33 de ani". Câți ani are, de fapt, Fuego, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie.

La rândul ei, prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida spune că, nemachiată, arată ca o puștoaică. "Nemachiată, zici că sunt o puștoaică. Machiajul însă îmi adaugă niște ani. Dar, pe lângă nea Mărin, toți părem mai bătrâni, pentru că are un stil...", spune ea, zâmbind.

[citeste si]

Câți bani vor reuși Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin să câștige pentru Ariana Gabriela, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, într-o ediție specială a show-ului "Guess My Age – Ghicește vârsta", prezentată de Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel