Foto din Șimleu Silvaniei: Beneficiarii de ajutoare sociale, scoși la muncă în folosul comunității de către primarul Lazăr. ”Nu muncești, nu primești”

Principiul ”nu munceşti, nu primeşti" a fost aplicat la Șimleu Silvaniei. Primarul Cristian Lazăr a scos la curățenie persoanele beneficiare de ajutor social. 

Zeci de persoane vin zilnic la Primăria orașului Șimleu Silvaniei pentru a presta ore de muncă în folosul comunității, majoritatea dintre ei fiind beneficiari ai ajutoarelor sociale. Această mutare a fost decisă de către Cristian Lazăr, primarul orașului Șimleul Silvaniei. 

El a explicat: ”Zeci de persoane se prezintă în fiecare dimineață la Primăria Șimleu Silvaniei și sunt repartizate pentru muncă în favoarea comunității. Toate persoanele responsabile trebuie să-și facă datoria față de comunitate. Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Unii plătesc impozite și taxe, alții muncesc pentru beneficiile pentru care le primesc. Orașul este într-o permanentă mișcare și rezultatele se văd”. 

Cel mai tânăr primar se laudă și cu alte proiecte importante: ”Am depus proiecte în valoare de peste 50 milioane de euro. La această oră încep lucrările de modernizare pentru 23 străzi ale orașului, se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor, se construiește o creșă de la zero și cel mai important, încep lucrările la reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc. Valoarea totală a proiectelor în executie e de peste 28 milioane euro”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel