EXCLUSIV  FOTO - Aglomeraţia la metrou REZISTĂ, în ciuda alertei de coronavirus

Sunt deja 25 de cazuri confirmate de infecţie cu coronavirus în România, ultimele opt fiind confirmate chiar în cursul zilei de marţi. Deşi Metrorex anunţase măsuri pentru reducerea aglomeraţiei, sute de oameni se îmbulzesc în continuare la orele de vârf în cele mai tranzitate staţii. 

Este şi cazul staţiei de la Piaţa Victoriei, pe linia de metrou M2, care face legătura între Berceni şi Pipera. Deşi se anunţase că pe zonele aglomerate trenurile vor circula din 2 în 2 minute, sute de oameni rămân pe peron, în aşteptarea metroului. Iar despre respectarea distanţei de minimum un metru între persoane, despre care vorbea Raed Arafat, nici nu se poate vorbi. 

"Metrorex are un plan de acţiune bine stabilit în situaţia supraaglomerării staţiilor de metrou la orele de vârf de trafic. Astfel, în aceste perioade se circulă cu toată flota de trenuri existentă. În perioadele cu vârf de trafic va fi evitată sosirea simultană a trenurilor la peroanele staţiilor unde se înregistrează un trafic mai mare de călători. De asemenea, a fost introdus suplimentar, personal de conducere a trenurilor pentru micşorarea timpilor de întoarcere a trenurilor la capetele de magistrale, prin preluarea rapidă a comenzilor de la posturile opuse de conducere a trenurilor", se arată într-un comunicat al companiei.

VEZI ŞI Metrorex, anunț în contextul noului coronavirus în București

Acelaşi lucru se întâmplă şi în staţia de metrou de la Piaţa Unirii, acolo unde se întâlnesc trei magistrale de metrou şi unde în fiecare dimineaţă mii de oameni aşteaptă pe peron. 

O situaţie similară a avut loc şi în Pipera, la ora 17,00, când angajaţii marilor corporaţii din Bucureşti au plecat spre casă. 

Sursa Foto: Facebook / Cohnu Alecu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel