Firea - Coțofană, conflict: Resuscitarea candidatului USR - PLUS. Vom solicita DNA să vină la ASSMB

Gabriela Firea a explicat mai multe aspecte referitoare la conflictul pe care îl are cu Lavinia Coțofană.

"Este doar un nou subiect de manipulare, de fake news şi de a contribui în această campanie electorală la a resuscita candidatul USR-PLUS pentru că doamna a fost preluată de gazete care fac campanie acestui candidat prăbuşit în sondaje. După euforia de la europarlamentare, iată că, acum, în urma dosarului apărut, precum şi dosarul doamnei Wring - a turnat la securitate ce să mai - nu mai ştiu ce să resuciteze", a declarat Gabriela Firea în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Este un fel de S.F"

"Am văzut-o pe această doamnă cu aşa-zise dezvăluiri în organele de presă care îl susţin pe candidatul USR-PLUS. Doamna face referire la situaţii care s-ar fi putut întâmplat, este un fel de S.F. Repet, contractul pentru Spitalul Gomoiu, la care face referire, s-a semnat în 2010. Eu lucram la Antenă, nu eram în politică. S-a derulat în acea perioadă, s-a sistat, eu am reluat lucrările. La un moment dat, acele lucrări au fost sistate pentru că asocierea de constructori care a câştigat licitaţia, când eu nici măcar nu eram în politică, solicita o sumă mai mare de bani, spunând că a realizat lucrări în afara contractului de bază. Acum a fost un contract care se practică în toată lumea. Dar ideea acolo care este: poţi să vii cu explicaţia pentru presă en-gross, nu en-detail.

Spui "am 50 de băi la aceste preţuri". Eu nu am fost de acord cu această metodă şi am spus "vreau să văd preţul pentru 50 de băi într-un spital şi ce s-a întâmplat în ele". Doamna spune: "s-a plătit pentru o toaletă 5.000 de euro". Nu, doamnă! Fals! Este vorba despre întreaga cameră de baie care conţine closet, chiuvetă, calorifer, duș, instalație pentru alarmă, gresie, faianţă, uşă. Deci, în mod deliberat, a transmis dezinformări, manipulări către presa care îi face campanie domnului candidat al USR-PLUS, spunând că doar o toaletă a costat 5.000 de euro. Nu este adevărat şi ne vom apăra în istanță", a mai spus Firea.

"Vom solicita DNA să vină la ASSMB"

"Faptul că un constructor solicită de la un beneficiar nişte bani în plus nu este o crimă, câtă vreme primăria nu plăteşte. Noi nu am plătit nimic în plus faţă de contractul care s-a semnat în 2010. Domnia sa a luat cu copy-paste pasaje din raportul de control al premierului, din raportul de control al primarului Gabriela Firea şi din expertiza extrajudiciară şi le-a pus într-o plângere şi a spus "asta este plângerea, trebuie să plece la DNA". Foarte bine. Luni de dimineaţă, la prima oră, vom solicita DNA să vină la ASSMB să vadă dacă cele transmise atât de grav şi exploziv de doamna respectivă sunt reale", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel