Urmărește emisiunea live



Fata care apare în videouri cu Vlad, șoferul drogat, mesaje interesante cu mama sa: Ai grijă, ești urmărită de Poliție. Să nu faci prostii

Tânăra care apare în clipul în care Vlad, șoferul drogat, se laudă că are „businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, publica pe TikTok discuții cel puțin interesante cu mama sa.

 

„Mi-au dat tramadol. Și cred că am aberat de la anestezie”, scria tânăra într-un mesaj către mama ei, la care femeia îi răspunde: Aha. Știi ce e ăla?”. Tânăra răspunde: „Da. Am mai luat” și pune emoticoane cu fețe care râd.

Tramadol este medicamentul cel mai des prescris pacienților care suferă de dureri, în general fiind utilizat de pacienții cu stadii avansate ale unor boli precum cancerul, ori în urma unor intervenții chirurgicale, incluzând chiar și unele intervenții stomatologice precum extracții multiple sau implantul dentar. Acest analgezic este similar morfinei și dă extrem de rapid dependență.

În alt mesaj, mama fetei îi scrie tinerei: „Ai grijă că ești urmărită de Poliție. Să nu faci prostii”. Fata îi răspunde: „Nu fac”.

1. -imagine fara descriere- (droguri_31887000.jpg)

2. -imagine fara descriere- (droguri-2_46130900.jpg)

Mesajele au fost postate pe TikTok chiar de tânăra care apare în videoclip alături de Vlad.

Într-un nou clip apărut pe Reddit, Vlad apare alături de o fată și se laudă cu banii și cu afacerile pe care le are pe numele său. Fata din clip vorbește despre substanțele interzise pe care le folosește alături de Vlad pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există în momentul de față business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața“, spunea Vlad.

„Aste-a pentru tine“, îi spunea fata, cu referire la substanțele interzise, după care a mai zis: „noi nu suntem toxicomani, noi suntem ...(cuvinte ce nu pot fi reproduse)“.

VEZI ȘI: Autodenunțul părinților lui Vlad, tânărul drogat care a ucis în accidentul de la 2 Mai, piesa care lipsește din puzzle-ul tragediei de la mare - https://www.dcnews.ro/autodenuntul-parintilor-lui-vlad-tanarul-drogat-care-a-ucis-in-accidentul-de-la-2-mai-piesa-care-lipseste-din-puzzle-ul-tragediei-de-la-mare_927115.html

VEZI ȘI: Noi imagini cu Vlad Pascu, în care acesta se laudă cu bani și droguri: Am businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața - https://www.dcnews.ro/noi-imagini-cu-vlad-pascu-in-care-acesta-se-lauda-cu-bani-si-droguri-am-businessuri-de-mai-multi-bani-decat-o-sa-aveti-voi-daca-faceti-foamea-cu-pateu-toata-viata_927134.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel