Autodenunțul părinților lui Vlad, tânărul drogat care a ucis în accidentul de la 2 Mai, piesa care lipsește din puzzle-ul tragediei de la mare

Foto: Instagram Vlad Pascu
Foto: Instagram Vlad Pascu

Părinții lui Vlad, băiatul care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacție în acest caz.

Redăm integral declarația părinților tânărului care, fiind sub influența drogurilor, a provocat accidentul de la 2 Mai:

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”.

Părinții autorului tragediei de la 2 Mai mai spun că aceasta este singura declarație, oferită pentru Hotnews, pe care o vor da public.

Întrebarea este dacă părinții vor cumva să facă vreun autodenunț... desigur dacă au ceva de declarat.

Vlad Pascu, tânărul care a produs un accident de circulație, sub influența drogurilor, în stațiunea 2 Mai, circula cu o mașină fără asigurare RCA. Tânărul a fost oprit în două rânduri de polițiști și cel puțin o dată aceștia au realizat să mașina nu este asigurată, însă cu toate acestea l-au lăsat să plece mai departe.

S-a intervenit la Poliție pentru Vlad? Aceasta este întrebarea care se pune în acest caz și, poate, dacă este așa, părinții lui vor să facă un autodenunț.

Dacă părinții chiar regretă și au remușcări privind pierderile de vieți omenești, să facă autodenunț! Desigur, să facă autotenunț dacă au tras sfori la Poliție, dacă și-au folosit influența, spune jurnalistul Val Vâlcu.

Să spună dacă au făcut intervenții la Poliție pentru fiul lor, cu ce mahăr de acolo au discutat. Cum de un șofer obișnuit, care nu are extinctor, primește amendă, iar Vlad, depistat cu droguri în mașină, fără RCA, nu pățește nimic?

Să ne spună părinții dacă au sunat la vreun mahăr din Poliție pentru fiul lor. Să se autodenunțe, să divulge și numele celui cu care au vorbit din Poliție, să ajute cumva cercetările... dacă se fac mari cercetări.

Tot ce s-a întâmplat ridică mari suspiciuni și se vorbește despre o posibilă intervenție la Poliție astfel încât Vlad să scape, dovadă că a fost lăsat de polițiști să-și vadă de drum. Dacă este așa, părinții să facă autodenunț. Și poate de acum înainte, polițiștii ar trebui să se teamă să mai răspundă la telefoanele prietenilor, la telefoanele potenților financiar pentru posibile intervenții.

VEZI ȘI: Mircea Badea, fazele anului cu Poliția după o înșelătorie în care se folosea numele lui Carmen Brumă și după amenințările cu moartea pentru fiul său - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-fazele-anului-cu-politia-dupa-o-inselatorie-in-care-se-folosea-numele-lui-carmen-bruma-si-dupa-amenintarile-cu-moartea-pentru-fiul-sau_927103.html#google_vignette

VEZI ȘI: Emilia Șercan: De ce a ieșit Poliția să recunoască faptul că l-a oprit de două ori pe șoferul drogat în noaptea tragediei de la 2 Mai - https://www.dcnews.ro/emilia-sercan-de-ce-a-iesit-politia-sa-recunoasca-faptul-ca-l-a-oprit-de-doua-ori-pe-soferul-drogat-in-noaptea-tragediei-de-la-2-mai_927111.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel