Noi imagini cu Vlad Pascu, în care acesta se laudă cu bani și droguri: Am businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața

Au apărut noi imagini cu Matei-Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai și a ucis doi studenți la Geografie.

 

Într-un nou clip apărut pe Reddit, Matei-Vlad Pascu apare alături e o fată și se laudă cu banii și cu afacerile pe care le are pe numele său. Fata din clip vorbește despre substanțele interzise pe care le folosește alături de Matei-Vlad Pascu pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există în momentul de față business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața“, spune Vlad Pascu.

„Aste-a pentru tine“, îi spune fata, cu referire la substanțele interzise, după care adaugă „noi nu suntem toxicomani, noi suntem ...(cuvinte ce nu pot fi reproduse)“.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Lazăr Gigel: De ce consumatorii de droguri au ajuns la mâna dealerilor în România. Problema a început acum 18 ani, pe vremea etnobotanicelor

Reamintim că Matei-Vlad Pascu i-a ucis pe Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu într-un accident de mașină în localitatea constănțeană doi mai. Șoferul a intrat cu automobilul într-un grup de 8 persoane, dintre care cei doi studenți la Geografie au fost uciși, iar alți trei au fost răniți.

Ieri, Constantin Glugă, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a precizat că Matei-Vlad Pascu a fost prins cu substanțe interzise în mașină cu numai câteva ore înainte să producă teribilul accident, însă polițiștii nu l-au testat antidrog, ci numai de alcool. Vlad Pascu se afla în secția de Poliția cu numai o oră înainte de accident.

Părinții lui Matei-Vlad Pascu au transmis un mesaj în care au anunțat că sunt alături de familiile îndurerate și au precizat că nu vor să-l scape pe fiul lor de la ispășirea pedepsei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel