EXCLUSIV  Fără pâine în dietă? Carmen Brumă: Degeaba renunți. Mai rău...

Una dintre primele măsuri pe care le luăm atunci când vrem să slăbim este să renunţăm la pâine. Este sau nu corect? Carmen Brumă a explicat, într-un intreviu pentru DCNews, cum stau lucrurile, de fapt.

"Nu renunţăm la pâine. Intră la categoria carbohidraţi, iar noi avem nevoie de ei pentru că ne furnizează energia necesară. La categoria pâine intră şi pastele, orezul, mămăliga. Am ales, aşa, acest produs pe care l-am inciriminat şi l-am făcut bau-bau. Contează şi ce pui pe pâine. Degeaba renunţi tu la pâine, dacă toată ziua ai o pungă cu covrigei, din care tot mănânci. Sau, dacă mai rău, ai migdale crude, de care ai auzit tu că sunt sănătoase.

Nimic nu este sănătos la liber. Să ciuguleşti non-stop este o variantă proastă. "Cine ciuguleşte nu slăbeşte", este un motto pe care mi l-a spus un specialist în chirurgie bariatrică. Şi mare dreptate avea. Dacă tu toată ziua vei mânca din acele migdale crude, vei constata că o punguţă, care poate avea 200 de gr, îţi aduce 1.200 de calorii. Dacă vei mânca două felii de pâine, nu ai mai mult de 160 de calorii. Aşadar, ce e mai avantajos şi mai sănătos?", a explicat Carmen Brumă.

Interviul complet, în materialul video de la jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel