EXATLON ROMÂNIA - EXATLON MEXIC, meci FABULOS, la Kanal D. Primul concurent ELIMINAT

EXATLON ROMANIA VS. EXATLON MEXIC
EXATLON ROMANIA VS. EXATLON MEXIC

Faimoșii și Războinicii fac front comun, la Kanal D. Exatlon România luptă, în această seară, împotriva echipei din Mexic. 

UPDATE: Anda Adam, Andrei Stoica și Ion Oncescu au ajuns la votul telespectatorilor, în urma nominalizării colegilor. În ediția de astăzi, a avut loc prima eliminare din echipa Faimoșilor. Anda Adam este eliminată. Ea nu a participat la jocuri în ultimele zile, fiind accidentată. 

 EXATLON ROMÂNIA - EXATLON MEXIC, meci FABULOS, la Kanal D  Concurenții EXATLON se confruntă cu cei ai EXATLON MEXIC. Războinicii și Faimoșii își iau revanșa în fața mexicanilor. 

La primul duel, EXATLON MEXIC a învins categoric. 

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON MEXIC, meci FABULOS, la Kanal D ”Veti lupta din nou sub drapelul României, pentru mândria noastră, pentru orgoliul nostru, pentru a arăta că suntem mai buni!", i-a încurajat Bogdan Socol pe concurenți.

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON MEXIC, meci FABULOS, la Kanal D Concurenții mexicani se bucură de un avans considerabil în ceea ce privește antrenamentul și timpul petrecut în Republica Dominicană. Ei sunt în competiția EXATLON MEXIC de aproape patru luni. Implicați în duel sunt sportivi de top din Mexic.  

EXATLON ROMÂNIA - EXATLON MEXIC, meci FABULOS, la Kanal D Andrei Stoica, nominalizat pentru eliminare, se dezlănțuie în această competiție de intensitate maximă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel