FED CUP ROMÂNIA- CANADA. Bruneau, căpitan nejucător, optimist înainte de meci

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Căpitanul nejucător al echipei Canadei, Sylvain Bruneau, afirmat miercuri, că şi fără Simona Halep România are o echipă puternică.

Bruneau, care a participat, miercuri, singur, fără jucătoare, la o conferinţa de presă la Cluj-Napoca, s-a declarat mulţumit de suprafaţa de joc şi de condiţiile găsite aici, precum şi de primirea care le-a fost făcută. El a spus că jucătoarele canadiene au avut suficient timp să se adapteze la suprafaţa de joc, care este mai rapidă. 

Echipa tânără

"Suntem conştienţi de faptul că avem în faţa noastră un adversar puternic, care joacă pe teren propriu, acasă, în faţa multor oameni. Noi suntem echipa cea tânără, dar cred că întâlnirea va face parte din procesul de dezvoltare, de a deveni jucătoare mai bune. Dar trebuie să spun că sunt foarte competitive şi, oricine e în faţă, indiferent dacă sunt mai bine situate în ranking (clasament, n. red.) sau nu, vor face tot ce pot pentru fiecare punct. Vor juca din toate puterile, se vor focusa, le-am spus că trebuie să creadă în puterile lor", a spus Bruneau. 

Acesta a povestit că echipa canadiană a avut puţin timp pentru a vizita oraşul şi că şi-au petrecut seara de marţi în oraş, unde au mâncat la un restaurant cu specific românesc care le-a plăcut foarte mult.

Programul meciurilor

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. 

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel