Eurovision Israel 2019. Recepţie la Tel Aviv, în onoarea delegaţiei României

Ester-Peony-la-Eurovision-2019-Ceremonia-de-deschidere-Foto: Dana Tamari
Ester-Peony-la-Eurovision-2019-Ceremonia-de-deschidere-Foto: Dana Tamari

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu TVR şi cu Ambasada Republicii Moldova în Israel a organizat, la Tel Aviv, în data de 13 mai 2019, un eveniment de promovare pentru reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2019.

Acesta a constat într-un mini-concert susţinut de Ester Peony, reprezentanta României la ediţia 2019 a concursului Eurovision din Israel, având-o ca invitat special pe Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova.

Concertul a fost urmat de o standing reception pentru delegaţiile României şi Moldovei la Eurovision, precum şi pentru alte delegaţii invitate, autorităţi israeliene, reprezentanţi ai comunităţii originarilor din România, membri ai corpului diplomatic acreditat în Israel şi alţi parteneri ai ICR Tel Aviv. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural Enav - Primăria din Tel Aviv.

Despre Eurovision


Eurovision este o competiţie muzicală internaţională anuală, la care participă ţările ce deţin statutul de membru activ în cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa. Concursul a fost transmis în fiecare an de la inaugurarea sa în 1956 şi este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune din lume. Eurovision este, de asemenea, unul dintre cele mai vizionate evenimente non-sportive din lume, cu audienţe care depăşesc în fiecare an pragul de 100 de milioane de telespectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel