Eurovision Dance Party. David Saranga, Ambasadorul Israelului, dans spectaculos

Ambasada Statului Israel, cu sprijinul Ministerului Culturii din România și al Ministerului Turismului din Israel, a organizat aseară Eurovision Dance Party, "Destinația Tel Aviv", la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București.

Anul acesta, orașul Tel Aviv este gazda concursului internațional Eurovision, eveniment care se bucură de un entuziasm uriaș în Israel.

Nu mai puțin de 400 de invitați - fani din România ai Eurovisionului, bloggeri, influenceri, jurnaliști - au dansat și au cântat melodiile care au făcut istorie de-a lungul anilor în competiția muzicală.

"În Israel, Eurovisionul nu este doar un concurs internațional de muzică, este un eveniment care reprezintă cu adevărat spiritul libertății și egalității. De aceea suntem bucuroși și mândri că Tel Aviv este gazda competiției anul acesta. Sper ca românii să audă de cât mai multe ori "Romania, 12 points" și astfel să aducă Eurovisionul anul viitor, la București", a spus Excelența Sa Ambasador David Saranga în cadrul evenimentului.

Finala concursului internațional Eurovision va avea loc pe 18 mai, la Convention Center din Tel Aviv, unde artiști din 41 de state se vor lupta pentru trofeu.

(w670)

Totodată, Excelența Sa Ambasadorul David Saranga a dansat alături de participanții la eveniment și a bucurat sufletele multora cu dansurile sale tradiționale.

Vezi și: "Drepți între popoare". Israelul caută urmașii românilor distinși cu acest titlu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel