Eurovision 2019. Unde și-a cultivat talentul Laura Bretan video

Laura Bretan
Laura Bretan

Talentul artistic al concurentei Laura Bretan, clasată pe locul doi la finala din acest an a Eurovision, a fost se pare cultivat în corurile bisericii penticostale unde cântăreața spunea chiar și rugăciuni.  

Laura Bretan și-a cultivat vocea încă din fragedă copilărie, participând în SUA, alături de părinții ei, la diferite cântări ale bisericii penticostale. Într-un clip postat pe Youtube, concurenta de la Eurovision România cântă în corul celei de-a 44-a convenție a bisericilor penticostale din SUA și Canada și este ascultată de întreaga sala cum spune rugăciuni. "Eu și casa mea vom sluji Domnului", spune micuța Laura, după care interpretează un cântec bisericesc ca solistă.  

Urmărește aici pe Laura Bretan la cea de-a 44-a convenție a bisericilor penticostale din SUA și Canada:


"Darul" penticostalilor 

Un aspect care deosebește pe penticostali de celelalte culte de origine creștină este  darul feluritelor limbi. Prin darul feluritelor limbi se înțelege vorbirea supranaturală prin care adeptul pocăit, „înzestrat" cu acest dar, vorbește într-o limbă pe care niciodată n-a învățat-o.  Ea este o vorbire a Duhului Sfânt, care utilizează organele vorbirii pentru reproducerea ei. E considerată o minune a vorbirii și o descoperire personală a lui Dumnezeu pentru fiecare creștin penticostal. Exprimarea vine din chemarea lui că urmare a botezului cu Duhul Sfânt. El simte prezența puterii lui Dumnezeu, ca efectul unui „curent electric", însoțit însă de o bucurie dulce care îi inundă întreagă ființă. 

Fragment video în care copiii vorbesc cu darul feluritelor limbi:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel