EXCLUSIV  Europarlamentare 2019. USR-PLUS, mesaj reutilizat. Val Vâlcu: Fără penali, oriunde...

Dan Barna - Dacian Ciolos
Dan Barna - Dacian Ciolos

Jurnalistul Val Vâlcu continuă analiza asupra strategiilor şi mesajelor pe care le-au lansat principalele formaţiuni care s-au înscris în cursa pentru europarlamentare. 

Val Vâlcu subliniază faptul că USR-PLUS este singurul competitor care nu a venit cu o strategie clară, până acum şi că alianţa merge, în continuare, pe mesajul clasic al USR, "Fără penali în funcţii publice".

"Merg pe discursul 'România fără penali', probabil că aşteaptă referendumul ca să se agaţe şi de această mişcare a lui Klaus Iohannis. În plus e posibil ca întârzierea cu care au pornit, faţă de ceilalţi competitori să fie provocată de faptul că nu au avut certitudinea că pot candida ca şi alianţă electorală. Încă mai merg pe ideea "fără penali" şi mai au afişe cu Cioloş şi Barna ca să vadă lumea că sunt în alianţă. 

Au investit în tot acest timp în acţiunea "Fără penali în funcţii publice" şi merg pe această idee inclusiv la europarlamentare, chiar dacă nu prea are legătură. Campania de europarlamentare e pe mesaje europene. Evident că poţi spune 'fără penali la Bruxelles', 'fără penali pe Muntele Găina', fără penali oriunde... La alegerile locale vor spune 'fără penali la primărie' şi tot aşa", apreciază Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel