Europarlamentar PSD, provocare pentru Iohannis: Îi e frică fiindcă împăratul e gol...

Scutaru Cristina / 22 Martie 2019 / 16:03
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

După ce europarlamentarul PSD Andi Cristea l-a tras la răspundere pe Klaus Iohannis pentru folosirea sintagmei "popor moldovean", președintele României a revenit cu noi declarații.

Klaus Iohannis a spus vineri la Bruxelles că atunci când a răspuns, într-o dezbatere, la o întrebare referitoare la o eventuală unire dintre România și Republica Moldova a declarat că sunt națiuni diferite, nu popoare diferite.

Cu toate acestea, în transcrierea oficială de pe site-ul presidency.ro a discursului se arată că președintele a spus: "atunci când ambele popoare vor hotărî că vor acest lucru, atunci se va întâmpla".

Andi Cristea, provocare pentru Iohannis

 

Acum, Andi Cristea, europarlamentar PSD, îl provoacă pe Klaus Iohannis.

(w670)

 

 

”Mă bucur că Președintele măcar înțelege că a greșit după mesajul meu legitim. Îl provoc pe președintele Iohannis să aibă curajul să participăm împreună la o dezbatere publică, în ce format dorește domnia sa, despre Republica Moldova.

Ultima oară a participat la o emisiune TV să ia întrebări în 2015 / 2016. În rest doar pseudo dezbateri în mediu controlat. Îi e frică fiindcă împăratul e gol...”, a scris Andi Cristea pe Facebook.