EURO 2020 România - Feroe. Preț bilete. De unde poți cumpăra

EURO 2020 România - Feroe. Preț bilete. De unde poți cumpăra. foto: frf.ro
EURO 2020 România - Feroe. Preț bilete. De unde poți cumpăra. foto: frf.ro

Federația Română de Fotbal anunță că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul din preliminariile EURO 2020 cu Insulele Feroe

Începând de marți, 19 martie, ora 12:00, biletele la primul joc pe teren propriu al tricolorilor în campania de calificare la EURO 2020 pot fi achiziționate și de la casieria stadionului „Dr. Constantin Rădulescu".

Partida România – Insulele Feroe este programată marți, 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul pe care CFR Cluj își dispută jocurile de pe teren propriu. 

Prețurile biletelor sunt: 25 RON – peluză; 50 RON – tribuna 1; 60 RON – tribuna 2; VIP – 250 RON.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 20:15.

Bilete pot fi achiziționate în continuare și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Rămâne valabilă opțiunea printării acasă a propriilor tichete, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Citește și: Cosmin Contra a pus mâna! "Just for luck"

Bilete România-Feroe - Reduceri în Family Zone

Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Cluj-Napoca.

Bilete România-Feroe Produse cu însemnele naționalei, online și la stadion

Suporterii pot achiziționa online, cu livrare pe teritoriul țării, echipamentul României și produse cu însemnele echipei naționale (mingi, căni, boxe, dar și alte accesorii). Doar pe magazin.frf.ro! De asemenea, vor putea găsi produsele dorite și la stadion, în ziua meciului, la magazinul mobil al suporterilor naționalei.

Citește și: EURO 2020. Gică Popescu, pe șantierele în reconstrucție. Anunț IMPORTANT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel