Eugen Neagoe, infarct. Cauzele care au contribuit la stopul cardiac făcut de antrenorul dinamovist

Eugen Neagoe este acum la spital, iar starea lui de sănătate este stabilă.

Lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău în minutul 25 al întâlnirii din Lga 1 Dinamo - Craiova, iar acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

Starea de sănătate a lui Neagoe s-ar fi deteriorat din cauza consumului nervos şi al ţigărilor, relatează Digi Sport. Tehnicianul a fost extrem de stresat înaintea meciului. El ar fi fumat duminică 3 pachete de ţigări şi ar fi băut mai mult de 4 cafele.

"Domnul Neagoe a fost adus conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale. Şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul să fie oferite doar familiei. Colegii de la Cardiologie vor stabili ce paşi urmează în tratamentul domnului Neagoe. Stresul întotdeauna poate fi un factor favorizant, dar nu numai stresul a dus la această situaţie", a spus medicul Alexandru Caloian, şeful unităţii de primiri urgenţe de la spitalul Floreasca.

Neagoe, vizitat la spital

Managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, şi alţi doi oficiali ai grupării oltene l-au vizitat în această noapte la spital pe Eugen Neagoe. Din partea clubului Dinamo l-au vizitat la spital pe antrenorul Eugen Neagoe secretarul general Bogdan Bălănescu şi un oficial din cadrul departamentului de marketing. Aceştia nu au dorit să ofere declaraţii reprezentanţilor mass-media la ieşire.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a doua a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor. Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator. După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel