Elena Lasconi a demisionat din funcţia de vicepreşedinte USR Argeş. "Sunt multe care s-au tot strâns". Colegilor le-ar fi spus că "îmi este scârbă"

Elena Lasconi / Sursa foto: Agerpres
Elena Lasconi / Sursa foto: Agerpres

Elena Lasconi, primarul oraşului Câmpulung Muscel, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte USR Argeş, la câteva luni după ce a renunţat la nominalizarea pentru alegerile europarlamentare, şi invocă chestiuni de "bucătărie internă". 

"Sunt mai multe care s-au tot strâns. Pur și simplu nu mai vedeam rostul. Nu am să vorbesc despre bucătăria noastră internă pentru ca nu vreau să fac rău. Sunt lucruri pe care le discut în interiorul partidului dacă o să intereseze pe cineva. E o perioadă grea și aglomerată pentru mine, iar prioritatea este Primăria Câmpulung. Am multe proiecte în implementare. Cu asta mă ocup. Nu m-au interesat și nu mă interesează funcțiile. Asta am simțit să fac și îmi asum toate acțiunile mele. Sunt sigură că majoritatea colegilor înțeleg și respectă decizia mea. Vreau să dezmint intoxicările cum ca aș fi în negociere cu vreun alt partid. O să rămân în USR și o să lupt pentru principiile și valorile care l-au format deși cred că unii  s-ar bucura dacă aș renunța”, a transmis Elena Lasconi pentru G4Media.

Colegilor le-ar fi spus că îi este scârbă 

"Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-ar fi spus aceasta colegilor într-o ședință de partid, conform epiteşti.ro.

În decembrie, Lasconi cerea amendarea colegilor de partid care au lipit afişe anti-PNL în oraş 

Primarul Elena Lasconi a dat o nouă lovitură Uniunii Salvați România, după ce a cerut amendarea colegilor de partid care lipeau afișe anti-PNL.

Mai mulți cetățeni afiliați Uniunii Salvați România au împânzit orașele cu afișe anti-PNL, după ce DNA a cerut urmărirea penală a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, conform Evenimentul Muscelean.

Se pare că aceștia au avut o surpriză chiar din partea Elenei Lasconi, primarul USR din Municipiul Câmpulung, cea care recent a fost retrasă de pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Este o decizie corectă. Eu nu am semnat niciun aviz și nici nu aveam de gând să o fac.“, a precizat Elena Lasconi cu privire la acțiunea colegilor de partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel