Elena Băsescu, pe lista Mișcării Populare pentru europarlamentare

Traian Băsescu are un scop precis prin susținerea Mișcării Populare. Demisiile celor opr consilieri de la Cotroceni au, din câte se pare, pe lângă organizarea viitorului partid și pe cel al susținerii mezinei președintelui, respectiv Elena Băsescu, pentru un nou mandat la europarlamentare. 

Elena Băsescu nu s-a înscris în cursa internă din PDL pentru alegerile europarlamentare din toamna anului trecut. Iată că, potrivit unor surse din Mișcarea Populară, Traian Băsescu îi pregătea ascensiunea în noul partid pe care l-a moșit în ultima perioadă, dar și cu un loc eligibil pentru europarlamentare, scrie gandul.info.

Potrivit sursei citate, pe lista MP s-ar mai afla oamenii foarte apropiați ai lui Traian Băsescu de-a lungul timpului, Daniel Funeriu, Teodor Baconski, dar și a lui Adrian Papahagi.

La alegerile din 2009 pentru europrlamentare, EBa a obținut  204.280 voturi, cu sprijinul masiv al PDL la acea vreme, fiind și singurul politician care a câștigat mandatul din postura de independent. Pentru alegerile din mai, fiica președintelui are nevoie de peste o sută de mii de voturi, greu de realizat în condițiile în care Mișcarea Populară dacă se vede în sondajele de opinie în acest moment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel