Elena Băsescu, rochie Dolce&Gabbana la botezul lui Traian Jr. Iulia Albu, verdict

Elena Băsescu și soțul ei, Bogdan Ionescu, și-au creștinat, duminică, cel de-al doilea copil, Traian Jr., eveniment la care mezina fostului președinte Traian Băsescu a purtat un total look Dolce & Gabbana, reușind să-i impresioneze nu doar pe cei invitați, dar și pe temuta Iulia Albu.

Potrivit wowbiz.ro, mezina președintelui Traian Băsescu a purtat la botezul băiețelului ei o rochie nu foarte scumpă și nici extravagantă, de doar 945 de euro, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc înalt, de 422 de euro. Mai mult, Eba a ales ca și fiica ei, Sofia, să poarte același model de rochiță pentru care a plătit în jur de 400 de euro.

Ținuta purtată de Elena Băsescu la fericitul eveniment din familia sa a fost analizată de celebrul faschion-editor Iulia Albu: "Elena Basescu a purtat, cu ocazia creștinării micuțului său, un total look Dolce & Gabbana frapând, mai ales, prin simplitate și decență. Deși Elena ar fi putut să-și achiziționeze absolut orice piesă Dolce, aceasta a ales varianta "Wisterya", un imprimeu floral proaspăt potrivit practic pentru orice ocazie, cu atât mai mult pentru evenimentul în sine. Elena a marcat astfel o aparitie pozitivă, chiar dacă coafura nu a fost cea mai fericită variantă pentru acest context. Un mare plus pentru alegerea pantofilor stiletto în același imprimeu", a de clarat Iulia Albu, lăudând, totodată, și absența accesoriilor încărcate și a machiajului strident. 

La aproape trei luni de la venirea pe lume, Traian Jr., fiul Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu a fost creștinat. Petrecerea de după eveniment a avut loc la unul din cele mai luxoase restaurante din Capitală, într-un cadru restrâns, cu doar 30 de invitati, printre care s-a aflat și Adriean Videanu cu soția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel