Edi Iordănescu: FCSB e marea favorită. Un punct poate să fie satisfăcător pentru noi

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a făcut declarații despre următorul meci.

Edi Iordănescu a declarat că FCSB e marea favorită în meciul de vineri, din București, și s-ar mulțumi cu un singur punct în contițiile date, conform Agerpres.

„E clar că sunt marii favoriţi, fără doar şi poate, nu trebuie să facem greşeala de a face paralelă cu meciul din tur, datele problemei au fost altele atunci, noi eram proaspeţi, cu tot grupul, la început de sezon, aveam energie, ei au schimbat şi jucători după eliminarea din Europa”, a declarat Iordănescu în săptămâna de dinaintea meciului.

„FCSB are un lot numeros, are soluţii, nu resimte accidentările şi suspendările aşa cum le resimţim noi, în primul rând Dumitru şi Olaru, care sunt suspendaţi, avem şi două-trei probleme medicale, joacă pe teren propriu, au dorinţă foarte mare să răzbune rezultatul din tur, un antrenor care a venit şi a revigorat echipa şi a urcat-o clar în clasament şi nu în ultimul rând programul, cum am spus-o şi la meciul cu FC Voluntari”, a adăugat tehnicianul.

Un punct, suficient pentru Gaz Metan

Edi Iordănescu declarat și că s-ar mulțumi cu un punct în meciul cu FCSB: „Noi mereu ne pregătim să jucăm fotbal, să jucăm pozitiv, rezultatele sunt total imprevizibile şi exemplele sunt nenumărate. E clar că şi un punct poate să fie satisfăcător pentru noi. Suntem clar mult mai bine decât sezonul trecut, în ciuda faptului că am pierdut o echipă întreagă”.

FCSB şi Gaz Metan Mediaş se vor întâlni vineri, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel