Edi Iordănescu, decizie importantă pentru Liga 1. Ce l-a supărat pe antrenor

Antrenorul mediașenilor, Edi Iordănescu, a intrat în ''silenzio stampa''.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, a anunţat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că a decis să nu mai iasă în spaţiul public decât atunci când regulamentele îl obligă, din cauza suspendării sale nejustificate de către Comisia de Disciplină a FRF.

Ca urmare a suspendării mele pentru două etape, suspendare pe care o consider absolut nedreaptă, nejustificată, o insultă la adresa mea, a profesiei mele şi a dreptului meu la muncă, am decis ca pentru o perioadă nedeterminată să nu mai ies în spaţiul public decât în situaţiile în care regulamentul mă obligă!, a scris tehnicianul în reţeaua de socializare.

Edi Iordănescu şi-a cerut scuze faţă de presă, faţă de suporterii Gazului, care nu au absolut nicio vină pentru această situaţie neplăcută în care e pus, menţionând ca decizia sa nu are legătura directă cu aceştia.

Probabil că la următorul joc, cu Dinamo, voi sta acasă, în faţa televizorului, şi nu voi putea ajuta echipa aşa cum ar trebui s-o fac în condiţii normale, pentru că este greu din parcarea stadionului! Dacă poziţia mea şi cuvântul meu după jocul cu CFR nu au contat şi am fost suspendat, ce rost mai are să ies în spaţiul public?, a mărturisit Iordănescu.

Edi Iordănescu a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 4.500 de lei după eliminarea de la meciul cu CFR Cluj (0-3), din 29 septembrie, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel