Iordănescu ar putea ajunge la o altă echipă din Liga 1

Edi Iordănescu dorește să plece de la Gaz Metan și chiar s-a aflat că poate prelua deja o altă echipă.

Edward Iordănescu este extrem de nemulțumit de lotul de care dispune la Gaz Metan Mediaș și nu mai vrea să continue. Conform Fanatik, Edi a ajuns la o înțelegere cu Astra, pe care ar urmă să o preia de îndată ce va scapă de contractul cu Mediaș.

Demiterea lui Alexa de la Giurgiu e doar o chestiune de timp. Niculae ar vrea să nu plătească nimic drept compensație, în timp ce Alexa își dorește să primească bani în cazul plecării.

Edi Iordănescu a anunțat încă din urmă cu două săptămâni că vrea să plece din Ardeal fără să achite clauză de reziliere în valoare de 150 000 de euro. Până acum n-a găsit înțelegere la șefii săi. Conducerea Gazului ar vrea să-l păstreze până la finalul contractului, dorind să joace în play-off, însă are un buget subțire.

Gazul n-are bani de transferuri și nici disponibilitatea pentru a completa lotul conform cerințelor lui Iordănescu. Gaz Metan a câștigat în weekend primul meci după 3 înfrângeri consecutive în liga 1 și rămâne pe loc de play-off. Gazul are 21 de puncte, cu 3 sub liderul CFR Cluj, și cu 5 mai mult decât Astra, care e prima sub linia play-off-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel