Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire

Actorul american Dustin Hoffman și-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat că a pipăit-o atunci când era adolescentă, a informat miercuri publicația Hollywood Reporter, citată de DPA.

Anna Graham Hunter a formulat aceste acuzații într-un editorial trimis publicației, povestind că Hoffman, în prezent în vârstă de 80 de ani, i-a făcut avansuri sexuale atunci când avea 17 ani și se afla în practică, ca asistent de producție, pe platourile de filmare de la "Moartea unui comis voiajor", în 1985.

"A flirtat pe față, mi-a pipăit fundul, a vorbit despre sex cu mine și în fața mea", a explicat ea cu privire la comportamentul faimosului actor, recompensat cu Oscar, precizând că acesta a făcut avansuri similare și altor persoane.

Atunci când a povestit unui șef despre incidente, i s-a spus că trebuie să facă sacrificii "de dragul producției", a povestit Hunter, în prezent în vârstă de 49 de ani.

Contactat în urma acestor acuzații, Hoffman a declarat: "Am cel mai mare respect pentru femei și mă simt îngrozitor că aș fi putut face ceva care să o pună într-o situație inconfortabilă", potrivit Hollywood Reporter. "Îmi pare rău. Nu reflectă cine sunt eu", a adăugat actorul.

Această dezvăluire vine după un scandal care îl implică pe producătorul de la Hollywood Harvey Weinstein, care a fost acuzat de agresiuni sexuale de zeci de femei, declanșând o dezbatere amplă despre hărțuire și sexism în industria cinematografică.

Alte personalități, cum ar fi regizorul James Toback și actorul Kevin Spacey, s-au confruntat, la rândul lor, cu acuzații de abuz sexual în ultimele săptămâni, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel