Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan

Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Drug Testul sau testarea antidrog în rândul șoferilor poate indica anumite erori. Cum se depistează dacă aceștia au consumat substanțe psihoactive. Ce substanță a consumat Ana Morodan și ce înseamnă asta.

Drug Test-ul în rândul șoferilor a fost un subiect intens dezbătut. Au existat voci care au contestat eficacitatea și acuratețea testelor Drug Test folosite de oamenii legii. 

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar, scrie DC Medical.

Ana Morodan a fost oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut un accident. Pe filmare se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

Atunci când i s-a cerut să sufle în fiolă, vedeta a refuzat să facă acest lucru, drept pentru care a fost dusă la INML. Acolo ea ar fi refuzat și prelevarea probelor biologice. Astfel, Ana Morodan s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

După 7 ore, un alt echipaj al poliției ar fi oprit-o în trafic pe Ana Morodan. În urma verificărilor, oamenii legii ar fi constatat că femeia conducea deși avea permisul suspendat. În acel moment i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal.

Citește mai multe pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel