EXCLUSIV  Dragnea, judecat de un nou complet de judecători. Ce spune Bolcaș despre trei dintre ei: S-au comportat ca niște...

Bogdan Cotigă / 13 dec 2018 / 17:02 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Avocatul Lucian Bolcaș a declarat, pentru DC News, că îi cunoaște profesional pe trei dintre judecătorii care îl vor judeca pe Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. 

"În mod normal, dosarul lui Dragnea nu are nimic de câștigat sau de pierdut în fața unor judecători care își respectă condiția lor socială. Sper ca aceștia sunt judecătorii Înaltei Curți. Cu trei persoane din Completul 2 m-am întâlnit în diverse complete se judecată și am observat că ascultă cu multă atenție și că sunt atente la argumentări, chiar dacă, în final, nu împărtășesc punctele de vedere exprimate. Dar nu le împărtășesc tot cu argumente. Nu îi voi nominaliza pe respectivii judecători, dar s-au comportat ca adevărați profesioniști. Să sperăm că și ceilalți sunt în egală măsură judecători ai Înaltei Curți", ne-a spus Lucian Bolcaș. 

Cine sunt cei cinci judecători 

 

Dosarul angajărilor fictive de la ÎCCJ, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare, va fi judecat de Completul 2, format din judecătorii Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida

VEZI ȘI:

Completuri de 5 ÎCCJ, controversă majoră. Lucian Bolcaș: Ați pus degetul pe rană!

Termen în dosarul lui Liviu Dragnea, la Instanţa supremăTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24