EXCLUSIV  Dr. Rodica Niculescu: Cardiologia de Ziua Mondială a Inimii. Interviurile DC News și DC Medical

De Ziua Mondială a Inimii, Dr. Rodica Niculescu, șeful Departamentului de Cardiologie Intervențională de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical de la ora 17.00.

Dr. Rodica Niculescu, medic primar Cardiologie intervențională, cu Competențe în Cardiologie, Cardiologie Invazivă și Intervențională, șeful Departamentului de Cardiologie Intervențională de la Spitalul Clinic Sanador, va vorbi la Interviurile DC News și DC Medical despre bolile cardiovasculare. Este eradicarea lor un deziderat irealizabil sau nu? 

Sanador

Sărbătorită în fiecare an pe 29 septembrie, Ziua Mondială a Inimii e prilejul ideal pentru a afla, printre altele, care sunt factorii de risc comuni bolilor cardiovasculare, care sunt cele mai des întâlnite astfel de afecțiuni, ce este hipertensiunea și cât de nocivă este ea, ce este Cardiologia Intervențională și care este rolul ei? De asemenea, vom vorbi și despre TAVI - Implantare percutantă de valvă aortică, folosită în tratamentul pacienţilor cu stenoză valvulară aortică. 

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 17.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel