EXCLUSIV  Dr. Anca Hâncu: ”Factorul care ucide mai mult decât accidentele de trafic!” Puteți elimina pericolul super simplu, chiar de azi! video

Dr. Anca Hâncu, la interviurile DC News și DC Medical
Dr. Anca Hâncu, la interviurile DC News și DC Medical

Dr. Anca Hâncu, nutriționist, a vorbit la interviurile DC News și DC Medical despre pericolul cu care vine sedentarismul. 

Invitată la interviurile DC News și DC Medical, dr. Anca Hâncu, nutriționist, a declarat că „sedentarismul ucide”.

Dr. Anca Hâncu a precizat că „sedentarismul este al patrulea factor de risc la nivel global de mortalitate”, ceea ce înseamnă că este „deasupra accidentelor de trafic.”

Nutriționistul a spus, de asemenea, că stilul de viață poate influența evoluția bolii Covid-19.

„Statul pe canapea e foarte periculos, construiește masă grasă. E important să ne gândim că acești factori cardio-metabolici, stilul de viață, pot influența în bine și o eventuală infecție cu SARS-CoV-2, evoluția bolii Covid.”, a adăugat dr. Anca Hâncu.

În continuare, nutriționistul a afirmat că „au ajuns la spitalizare persoane care aveau aceste condiții cardio-metabolice. Cei care erau înainte activi fizic, mâncau sănătos, care aveau un status nutrițional corect, au fost mai puțin susceptibili la evoluția spre o formă gravă a infecției.”

De asemenea, dr. Anca Hâncu a amintit de un studiu realizat anul trecut, în Anglia, care „a arătat evoluția spre forme grave la populația care nu ducea un stil de viață corect, sănătos și felul în care un stil de viață sănătos poate preveni evoluția spre o formă gravă.”

„Mare atenție! Un stil de viață corect poate fi un adevărat tratament ori un factor preventiv.”, a subliniat dr. Anca Hâncu la interviurile DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel