EXCLUSIV  Dosar DIICOT. Claudiu Popa, scos de la Realitatea TV. Gușă, primele declarații

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat, pentru DC News, că unul din motivele pentru care a decis retragerea de pe post a prezentatorului Claudiu Popa a fost modul în care mass-media și-a arătat "solidaritatea", crucificându-și colegul de breaslă ”pentru presupusa faptă” de care este acuzat.  

Cozmin Gușă a explicat că decizia de retragere a jurnalistului de pe post s-a luat rapid.

"Am luat decizia joia trecută când am auzit ce s-a întâmplat (nr. momentul în care DIICOT a anunțat că a început urmărirea penală). El zice că e nevinovat. Noi îl credem, îl susținem, dar a trecut în munca redacțională până se lămurește problema. Televiziunea are și un rol educativ.

El ne-a explicat că nu a fumat, dar dacă colegii noștri din mass-media au dorit să îl crucifice pe Claudiu, noi ce să facem? Și-a păstrat salariul și încadrarea, dar nu îl putem ține pe post din cauza "solidarității" colegilor noștri din mass media. O perioadă nu va apărea pe ecran până va fi certificat că nu a făcut nimic. Asta e", a spus Cozmin Gușă pentru DC News.

Începând de vineri, Claudiu Popa nu a mai apărut la Realitatea TV în intervalul orar 14.00 - 17.00. Joi a fost ultima zi când a apărut la pupitrul știrilor.

Claudiu Popa prezenta știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00.

Emisiunea sa era prezentată astfel pe Realitatea.net: "Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 - 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer".

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

VEZI ȘI: EXCLUSIV De ce nu mai apare Claudiu Popa la Realitatea TV. Reacție scurtă vizavi de subiect



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel