EXCLUSIV  De ce nu mai apare Claudiu Popa la Realitatea TV. Reacție scurtă vizavi de subiect

Claudiu Popa nu a mai apărut la Realitatea TV începând de vinerea trecută după ce joi, procurorii DIICOT l-au pus sub învinuire pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dosar DIICOT. Claudiu Popa, scos de la Realitatea TV. Gușă, primele declarații


DC News a scris că jurnalistul nu mai apare pe micul ecran. L-am contactat pe Claudiu Popa pentru a vedea de ce a dispărut de la Realitatea TV.

”Dacă îmi ceri o declarație, sper să mă înțelegi și să consideri acesta, răspunsul meu: nu fac niciun comentariu. Domnul Edward Pastia poate te-ar putea lămuri”, a fost singura declarație a lui Claudiu Popa pentru DC News. Până la acest moment, Edward Pastia nu a putut fi contactat telefonic de redactorii DC News.

Începând de vineri, Claudiu Popa nu a mai apărut la Realitatea TV în intervalul orar 14.00 - 17.00. Joi a fost ultima zi când a apărut la pupitrul știrilor. 

Claudiu Popa prezenta știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00.

Emisiunea sa era prezentată astfel pe Realitatea.net: "Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 - 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer".

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel