Donald Trump Jr. are coronavirus. Cum se simte - VIDEO

sursa Facebook
sursa Facebook

Fiul preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus, deşi nu prezintă simptome, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Donald Trump Jr, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticat la începutul acestei săptămâni. Fiul preşedintelui este asimptomatic, dar s-a autoizolat la cabana sa de vânătoare.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului. A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit Agerpres.

Donald Trump Jr. deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware.

El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat, de asemenea, vineri, că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel