Doliu în România. Un medic renumit, răpus de o boală cumplită

Doliu în România. Un medic renumit, răpus de o boală cumplită / Foto: Pixabay
Doliu în România. Un medic renumit, răpus de o boală cumplită / Foto: Pixabay

Un medic cunoscut a fost răpus de o boală cumplită.

A murit fostul şef al Serviciului de Medicină Legală Vrancea. Silviu Lucasievici a fost medic primar legist timp de 26 de ani şi a condus timp de mai mulţi ani unitatea vrânceană de specialitate, scrie Realitatea.net. El a pierdut lupta cu o boală nemiloasă şi a murit la vârsta de 53 de ani. 

Silviu Lucasievici a lucrat în acest domeniu din 1995 şi a condus Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vrancea până în vara acestui an. El era căsătorit şi avea un copil.

A MURIT dr. Nicolae Olteanu, îngerul Ambulanței Brașov. Student, despre ULTIMA lor discuție: Era supranumit “TATA”

Dr. Nicolae Olteanu, medicul minune al Brașovului s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie, spre marea durere a studenților la medicină, a colegilor, familiei și mai ales a pacienților. Rareș Cosmin Popa, un student pasionat de medicină și de Ambulanță, a făcut dezvăluiri uimitoare despre dr. Nicolae Olteanu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Un înger a ajuns în Ceruri, printre îngeri. Numele domnului doctor Olteanu îl auzisem de foarte multe ori până ca eu să devin voluntar la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov şi asta pentru că în locul în care am făcut voluntariat inițial, cunoscusem o persoană care lucrase la SAJ Braşov. Şi, bineînţeles, aşa cum toată lumea auzea de domnul doctor doar de bine, exact aşa am auzit şi eu din poveşti, poveşti care păreau desprinse din cunoscutele seriale medicale, pe care toţi pasionaţii de medicină le cunosc.

Debutul meu ca voluntar în cadrul SAJ Braşov a fost, bineînţeles, definit de emoţii, dar şi de curiozitatea de a-l cunoaște în persoană pe domnul doctor Olteanu.

Aflasem încă de la început că, acolo printre colegi, era supranumit “TATA” şi nu mi-a fost foarte greu să înţeleg de ce. Modestia, blândeţea şi bunătatea erau primele caracteristici ale domnului doctor, pe care le sesizai imediat, fără prea mult efort", a declarat Rareș Cosmin Popa, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Medicul legendă al Ambulanței Brașov, un om modest și dedicat meseriei sale, care a salvat mii de vieți în cariera sa, suferea de o boală incurabilă, dar a rămas în memoria celor care l-au cunoscut. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel