DNA, implicat în tranzacția lui Băsescu cu terenul din Călărași

Mihai Gâdea a prezentat, duminică seara,  un document incendiar care poate indica cum s-au folosit oamenii preşedintelui Traian  Băsescu de instituţiile statului pentru a verifica terenul recent achiziţionat de Ioana Băsescu.

Rețeta pare a fi una simplă: DNA se asigură că terenul e fără probleme și apoi apare cumpărătorul sfătuit de un consilier prezidențial specializat în problemele agriculturii.

 Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a trimis Ministerului Public, Parchetului, dar şi procurorului şef secţie Lucian Papici, un document cu informaţii despre mai multe fonduri funciare din România. Printre ele se află şi Comisia locală de fond funciar Nana, localitatea în care familia Băsescu a devenit proprietară.

 Deosebit de interesant este faptul că documentul emis de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor vine ca răspuns la o adresă a procurorului Lucian Papici din martie anul acesta, care ar fost poate interesat să afle cum stau lucrurile la Nana.

Traian Băsescu şi-a împlinit visul de care vorbea în această vară pentru a avea  o fermă, după ce fiica sa cea mare, Ioana, i-a ascultat sfatul şi a investit în agricultură. Pentru că tatăl n-a avut salariul într-atât de mare să facă un credit, Ioana a cumpărat ,cu peste un milion de euro, 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana din Călăraşi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel