Distrugere sistem. Iohannis, război total. Vâlcu: Se va ajunge la o explozie

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se află într-un război permanent cu Guvernul PSD-ALDE.

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu, la Antena 3, în emisiunea 100 de minute realizată de Alessandra Stoicescu, vizavi de acest subiect.

”Escaladează ce s-a întâmplat în mandatul lui Băsescu, iar viitorul președinte va face și mai urât sau și mai frumos, cum ar spune susținătorii săi, decât actualul, ceea ce nu poate să ducă decât la distrugerea, la spargerea actualului sistem.

Nu se poate trăi în acest război permanent sau se poate trăi, dar foarte prost. La un moment dat, se va ajunge la o explozie. Sistemul prezidențial în România, gândit în opoziție cu cel parlamentar, duce la permanente războaie... Iliescu cu Roman, Emil Constantinescu cu Radu Vasile, Băsescu cu toată lumea. Așa va fi permanent. Românii trebuie să-și dea seama că este nevoie de o schimbare a Constituției, poate de o monarhie constituțională. În Spania, acest lucru a reușit. Noi suntem într-un război, cel puțin la nivelul declarațiilor, între două segmente importante, două jumătăți de țară se bat cap în cap. Ce rol poate să mai aibă președintele altul decât de comandant de oști în războiul civil?”, a zis Val Vâlcu.

Suspendare Iohannis

Cât despre varianta suspendării președintelui Klaus Iohannis din funcție, jurnalistul a declarat că s-a pierdut momentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel