Dieta de noapte. 7 Gustări - Ce să mănânci seara, să arzi calorii noaptea

7 gustări de ardere a grăsimilor pe care le puteți mânca chiar și noaptea pentru a pierde în greutate.

Mănâncă mai puțin! Asta e ceea ce multe diete încearcă să te facă să faci, dar aceasta este o abordare greșită a pierderii în greutate. Nu trebuie să vă pedepsi când încercați să pierdeți în greutate.

Toată lumea știe că nu există ceva mai utile decât gustările care ard grăsimile. Din păcate, gustarea - mâncatul pe fugă, "snacking-ul" - reprezintă una dintre principalele cauze ale câștigului nedorit în greutate. Cercetări efectuată de USDA (Departamentul American al Agriculturii) a arătat că, atunci când luăm gustări, adăugăm de obicei mai multe calorii decât avem nevoie, neglijând adăugarea de substanțe cu adevărat nutritive, conform site-ului missfitliving.com.

Desigur, nu trebuie să vă măsurați dieta strict în calorii, deoarece sunt calorii bune și calorii rele. Problema cu snacking-ul este că, de obicei, consumați gustări care sunt bogate în carbohidrațicare nu sunt totdeauna dintre cele bune.

Știm că multe dintre lucrurile pe care le obișnuim să le mâncăm pe fugă conțin în cantități nesănătoase de zahăr. Carbohidrații aceștia vă umplu stomacul, de aceea sunt atât de folosiți în gustări. Dacă doriți să începeți să pierdeți în greutate și să ardeți grăsimi, atunci trebuie să mâncați gustări de calitate. Snacking-ul în sine nu este rău atunci când mâncați lucrurile potrivite. De fapt, snacking-ul îți poate oferi stimulentele necesare de energie.

Am pregătit o listă de șapte gustări excelente pentru arderea grăsimilor pe care le puteți mânca în orice moment al zilei. De asemenea, ele pot fi mâncate și noaptea, pur și simplu pentru că este singura dată când vă puteți așeza, vă puteți relaxa, vă puteți lăfăi în confortul căminului.

7 Gustări sănătoase de ardere a grăsimilor care vă vor ajuta să scăpați de greutate

Să mănânci gustări cu o proporție corectă de nutrienți, cu calorii corecte, vă va ajuta să va mentineți corpul energizat și vă va ajut să slăbiți. Proteina joacă un rol imens în acest sens, deoarece contribuie la alimentarea creșterii masei musculare slabe. Aceasta, la rândul său, crește rata metabolică și sporește arderea caloriilor.

Unele dintre aceste gustări conțin, de asemenea, cantități sănătoase de fibre. Acest lucru vă ajută să îmbunătățiți digestia și vă ține departe de grăsimi și zaharuri nesănătoase.

1. Un măr și lapte de migdale

Când încercați să pierdeți greutatea, nu doriți să vă înnebuniți cu lactatele decât dacă sunt nedegresate. O alternativă la laptele pe care îl iubiți este laptele de migdale. Ar putea dura puțin pentru a vă obișnui cu el, dar odată ce ați făcut-o este minunat.

Merele sunt gustări benefice datorită cantității mari de fibre și, în plus, îți generează o senzație de sațietate. Deci, de ce să le combinați cu lapte de migdale?

Pentru că puteți să obțineți proteine ca dintr-o gustare comercială iar laptele de migdale poate fi o sursă importantă.

2. Avocado umplut cu brânză de casă

Aceasta poate fi cea mai bună mâncare din lume. Din păcate se oxidează foarte repede, pentru că lucrurile bune nu durează pentru totdeauna.

Amestecarea unui avocado cu brânză grasă vă poate oferi o gustare excelentă, încărcată cu substanțele nutritive de care corpul dumneavoastră are nevoie.

Tot ce trebuie să faceți este faceți o gaură într-o jumătate din avocado și să umpleți spațiul cu 2 lingurițe de brânză de vaci. Mai puteți adăuga puțin ardei cayenne sau piper normal, pentru un plus de gust.

3. Ton la conservă cu biscuiți din grâu integral

Din păcate, nu multă lume are bani pentru a consuma sushi tot timpul, așa că trebuie să te bazezi pe alte metode pentru a-ți fixa tonul.

Conservele de ton nu sunt numai o mare sursă de proteine, ci și o mare sursă de Omega-3. Biscuiții întregi de grâu ajută la adăugarea unor fibre în amestec.

Din nou, nu ezitați să adăugați niște praf de ardei cayenne sau piper.

4. Smoothie din fructe de pădure

Smootiurile sunt întotdeauna o alternativă gustoasă. Este recomandat Power Berry Smoothie, o băutură care conține pulbere de proteină de soia, iaurt grecesc și fructe de pădure. Toate cele trei vă ajută să vă furnizați tot ce este necesar pentru a face o gustare excelentă.

Dacă doriți să îndulciți puțin, fără a depăși limita, adăugați miere. Se mai poate adăuga și banană, pentru un plus de potasiu.

5. O pară proaspătă și Ricotta cu scorțișoară

Scorțisoara este unul dintre ingredientele excelente care vă ajută să slabiți. Ea face o treabă excelentă privind scăderea nivelului de insulină.

În cazul acestei gustări, vine cu un plus de aromă. Perele sunt o sursă excelentă de fibre, iar brânza de ricotta este bogată în proteine.

Tăiați para în jumătate, eliminați cu o linguriță semințele făcând o cavitate acolo, apoi adăugați niște brânză de ricotta și presărați o linguriță de scorțișoară. E delicios!

6. Soia verde

Având în vedere mărimea acestor micuțe boabe de soia, poate că veți fi surprinși să aflați că o ceașcă conține 17 grame de proteine, 8 grame de fibre și doar 189 de calorii.

Așadar, ele par a fi gustarea perfectă. Calde sau reci nu contează, dar se recomandă a fi consumate calde. Presărați un pic de sare de mare pe ele și sunteți gata să consumați cu maximum de plăcere.

7. Baton proteic

S-ar putea spune că este singura gustare pre-ambalată recomandată atunci când vrei să slăbești. Sunt făcute ca să poată fi luate în orice gentuța, poșetă etc. deci îl puteți transporta oriunde... chiar și în pat.

E bine să căutați batoane cu valoare energetică redusă (aproape toate sunt așa), dar cu un conținut ridicat de fibre vegetale, acizi grași polinesaturați Omega 3 și L-carnitină.

L-carnitina este unul dintre cele mai populare produse de ardere a grăsimilor din întreaga lume. Pe lângă reducerea excesului de grăsimi, carnitina are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular și reduce nivelul sanguin al colesterolului "rău".

Așadar, puteți pierde greutate în timp ce vă luați gustarea

Dacă vă place să mâncați, atunci nu trebuie să vă opriți să mâncați. Trebuie doar să fiți mai atenți la ce mâncați. Toate gustările enumerate mai sus sunt alternative excelente la gustările comerciale sau de casă pe care le consumați de obicei.

Deși am enumerat doar 7, credem că sunt sute. Puteți combina cât mai multe alternative sănătoase de alimente, după cum doriți.

Dacă aveți aceste gustări întotdeauna la îndemână, atunci nu veți fi prinși într-o situație greu de depășit privind cu jind la automatul cu vânzare.

Citește și:

Dieta cu albuș de ou. Slăbire și tonifiere rapidă, fără efort

DIETĂ. TOP ȘAPTE alimente delicioase care te ajută să slăbești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel