Dide: ”Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”. VIDEO demențial de la sediul liberalilor

După ce vineri, Florin Bădiță a anunțat că ar fi benefic un protest împotriva Guvernului Orban, acum, Cristian Mihai Dide a spus: ”Corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”.

Cei mai vocali protestatari ai Guvernului PSD au acum reproșuri și la adresa actualului Executiv. Cristian Mihai Dide și alt protestatar au mers la sediul liberalilor și au făcut o mică scenetă în care s-au prezentat drept ”experți britanici”. Îmbrăcați regulamentar, în uniformă, au făcut măsurători și au concluzionat: ”corupția de la PNL, mai mare ca la PSD”.

Iată imaginile de la sediul PNL:

Protestul lui Bădiță

Florin Bădiță a zis că dacă nu avea acum alte priorități ar fi organizat un protest împotriva PNL. Se pare că protestatarul nu este mulțumit de actuala guvernare. Florin Bădiță a spus că un protest împotriva PNL ar fi un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru actualii politicieni care ne conduc.

"PNL, aveti noroc ca in perioada asta imi ocup timpul cu alte prioritati. Daca nu eram ocupat organizam un protest care sa fie un prim semnal de alarma și un apel de trezit la realitate pentru voi", a fost mesajul lui Florin Bădiță.

Florin Bădiță a transmis acest mesaj pe 24 ianuarie, chiar de Ziua Micii Uniri când mai mulți politicieni au fost huiduiți printre care Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel