EXCLUSIV  Demiterea managerului Spitalului Colentina, mare GAFĂ a lui Firea

Bogdan Andreescu, managerul Spitalului Colentina, a fost demis de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

Jurnalistul Val Vîlcu crede că demiterea lui Bogdan Andreescu pentru o avarie a RADET este o gafă a primarului general, pentru că Bogdan Andreescu a făcut lucruri bune pentru Spitalul Colentina. 

”60 de milioane de euro au fost investiți într-un corp nou de spital. Este un manager tânăr, bun, nu a fost nimeni afectat, pentru că au aer condiționat.” a opinat jurnalistul Val Vîlcu pentru DCNews

"Am avut o situaţie dificilă ieri, la Spitalul Colţea, s-a rezolvat rapid, dar la Spitalul Colentina aproape jumătate din zi pacienţii au stat în frig. Am dispus luarea de măsuri urgente, să aflu ce s-a întâmplat, de ce Spitalul Colentina nu este pregătit să facă faţă unei perioade geroase şi care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienţii şi medicii de la Spitalul Colentina stau frig, în condiţiile în care la celelalte unităţi spitaliceşti lucrurile erau normale. Nu era o problemă de la RADET, presiunea şi temperatura erau normale, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistenţa unui contract de mentenanţă, a unei revizii, care se face întotdeauna înaintea sezonului rece", a afirmat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel