Demisii din PNL Caracal pentru a trece la ALDE

Primarul liberal din Lugoj, Claudiu Buciu, ar putea fi exclus din PNL. A desfiinţat patru instituţii de cultură
Primarul liberal din Lugoj, Claudiu Buciu, ar putea fi exclus din PNL. A desfiinţat patru instituţii de cultură

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că 21 de membri ai PNL Caracal au trecut la ALDE, unul dintre noii membri, Mircea Popescu, fiind desemnat preşedinte interimar al ALDE Caracal, informează Agerpres.

"Primirea de oameni importanţi, de persoane importante din judeţ, în rândurile ALDE, mai precis este vorba de membri ai PNL Caracal care în această săptămână, prin adeziunea pe care au completat-o, şi-au exprimat opţiunea de a face parte din echipa ALDE(...) Mircea Popescu este preşedintele interimar al organizaţiei de la Caracal, preşedinte interimar stabilit în urmă cu două zile, când am format un birou interimar care va funcţiona până la alegeri la municipiul Caracal", a anunţat Mihai Niţă.

Noul preşedinte interimar al ALDE Caracal, Mircea Popescu, a anunţat că miercuri a demisionat din funcţia de consilier local la Caracal, mandatul fiind obţinut pe lista de candidaţi a PNL.

El a afirmat că a depus adeziune la ALDE alături de alţi 20 de liberali "activi, militanţi", din organizaţia de la Caracal.

[citeste si]

"Noi intenţionăm, la Caracal, să facem o construcţie nouă - chiar dacă pare un clişeu - cu o fundaţie solidă, cu oameni hotărâţi, cu oameni rutinaţi în multe campanii electorale şi nu avem niciun fel de resentimente faţă de colegii din PNL, noi am (...) hotărât să facem acest pas, ne-am depus adeziunile (...). Deocamdată, adeziunile sunt 21. Sunt 21 de oameni activi, militanţi şi fiecare cu echipa", a spus Mircea Popescu.

El a adăugat că în PNL nu este încă o "coeziune" între vechii liberali şi foştii democrat-liberali.

"Nu poţi să stai într-o organizaţie unde nu te simţi dorit şi unde nu ţi se dă efectiv de lucru. Propunerile pe care le-am făcut eu, de-a lungul timpului, nu şi-au găsit ecou. (...) Există şi acum un clivaj între PNL şi PDL. Nu s-a putut realiza coeziunea. Suntem oameni diferiţi, firi diferite, avem o educaţie politică diferită, deci pedeliştii sunt educaţi de dl. Blaga, adică sunt disciplinaţi şi pragmatici, iar PNL-ul este un partid de oameni mai idealişti, mai elitişti (...) Azi, mi-am dat şi demisia din funcţia de consilier local, n-am aşteptat să fiu dat afară", a mai declarat Mircea Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel