Decizia luată de Andreea Bălan, la două luni de la infarct. NIMENI nu se aștepta

Andreea Bălan
Andreea Bălan

După ce a văzut moartea cu ochii în urma operației de cezariană prin care a trecut, Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine, dovadă fiind mesajele postate de artistă pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a făcut un anunț neașteptat, care i-a uimit pe fanii înfocați. Îndrăgita cântăreață a luat decizia de a reveni pe scenă, la două luni după infarctul suferit în timpul nașterii celui de-al doilea copil al său.

Andreea Bălan, mesaj pentru fani


Pe contul de Facebook, Andreea Bălan le-a transmis fanilor că este nerăbdătoare să concerteze din nou, după clipele grele prin care a trecut.

„La 2 luni de când a venit pe lume Clara, urc pe scenă după o pauză de 4 luni și abia astept.????????????????????????‍♀️???????????? Azi, #AndreeaBalanShow vine la Dej. Cu bandul, cu fetele & Petrisor ????❤️#bestshow" , a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Între timp, în această după-amiază, frumoasă vedetă a ajuns la Cluj-Napoca: „Stiati ca florile mele preferate sunt Lacramioarele? ????Am ajuns la Cluj si diseara la ora 20 cant la Dej. Abia astept sa urc pe scena si sa performez cu band-ul meu, fetele mele & Petrisor ????????????????????????‍♀️????????❤️????????" , este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii


Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. A fost intubată și resuscitată de medici. Cântăreaţa a fost inconștientă vreo 20 de ore, după cum singură declara. Câteva zile mai târziu, însă, Andreea se simțea bine și a fost externată. Dar, brusc, s-a trezit în miez de noapte cu sângerări. Dusă de urgență la spital, la o săptămână de la naștere, cântăreața a fost operată din nou, din cauza unor hematoame. Când poate credea că a scăpat, în a treia săptămână de la naștere, Andreea a ajuns din nou pe masa de operație. Și tot din cauza unor hematoame.

VEZI ȘI Andreea Bălan, despre starea de sănătate după operații: Viața m-a călit..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel