EXCLUSIV  De ce au întârziat marile proiecte în România. Adi Croitoru: Aceasta e una dintre probleme

Autostrada
Autostrada

Adi Croitoru, preşedintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate a vorbit, în cadrul  evenimentului organizat de DC Media Group, " Upgrade România. Marile proiecte de investiții in 2019", despre rolul pe care îl are instituţia pe care o conduce în a sprijini marile proiecte de investiţii şi a face în aşa fel încât acestea să se realizeze rapid, fără piedici inventate şi, în acelaşi timp, cu atenţie sporită acordată mediului, naturii, ariilor protejate din România.

Adi Croitoru, a explicat că o bună parte din ţară reprezintă ariile protejate iar acest lucru face ca instituţia pe care o conduce să fie extrem de importantă atunci când vine vorba despre implementarea proiectelor de infrastructură. Adi Croitoru a explicat că trebuie ca toate instituţiile să colaboreze şi nu să se inventeze false probleme care să pună beţe în roate marilor proiecte de infrastructură cum a fost situaţia urşilor, a liliecilor sau a altor vieţuitoare care au fost invocate, în trecut, tocmai pentru ca unele investiţii să fie blocate.

"Rolul nostru e acela de a face dezvoltare durabila, având grijă de natură, pentru că, evident, noi suntem avocatul naturii dar şi pentru a dezvolta, pentru că ţara asta trebuie să se dezvolte. Am stat mult prea mult timp pe loc, inventând unii dintre noi – mai mult sau mai puţin români – diverse probleme.  Aceasta cred că e una dintre marile noastre probleme: că atunci când luăm România la pas să ne dăm seama că suntem români şi o facem pentru noi, cei de aici. (…) Vreau să asigur toate ministerele că suntem un partener corect, care ştie că trebuie să dezvolte România alături de dumneavoastră", a declarat Adi Croitoru.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel