Daniel Constantin vrea să păstreze cornul și laptele în școli

corn
corn

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat că programul "Cornul şi laptele" nu se va opri, fiindcă mulți elevi au nevoie de acest suport alimentar.

Autor: Mădălina Iacob

Constantin a spus, într-o conferință, că a avut o discuție pe acest subiect cu premierul Victor Ponta și că vor regândi programele, pentru ca produsele să ajungă "unde este mai mare nevoie de ele".

"Nu se va opri programul actual, cu siguranţă, dar poate că vom regândi astfel de programe să ajungă acolo unde este nevoie mai mare de ele. Mă refer la copiii care au cu adevărat nevoie. Sunt cazuri în care, într-adevăr, sunt şcoli probabil, izolate, cazuri izolate, în care laptele nu se consumă, se aruncă. Atunci, cred că e bine să ne orientăm astfel, încât să valorificăm tot laptele", a declarat Daniel Constantin.

Ministrul a intervenit ca răspuns la decizia lui Ponta de folosi banii cheltuiți pe programul ”Cornul și Laptele” pentru a implementa programul after-school, începând cu toamna viitoare. Premierul susține că un program mai potrivit pentru a fi finanțat din bugetul de stat este cel de after-school.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel